Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home 150 Wereldrecord EHBO: instructeurs gezocht

Wereldrecord EHBO: instructeurs gezocht

​​​​​​​​Weet jij als geen ander wat je moet doen bij verstikking? En kun jij de stabiele zijligging dróóómen? Perfect, dan zoeken we jou! Zaterdag 9 september organiseert het Rode Kruis het Wereldrecord EHBO op de Dam in Amsterdam. Wij zijn op zoek naar enthousiaste EHBO-instructeurs die de deelnemers willen begeleiden. Lees gauw verder en schrijf je in. 

Artikel delen?

RK-Wereldrecord EHBO - Bloed Stelpen 640x280px v0.4.jpg​​Het Rode Kruis bestaat 150 jaar. Dag in dag uit zijn wij hier om te helpen, maar we vinden het ook heel belangrijk dat mensen zelf weten wat ze tijdens een noodsituatie moeten doen. Vandaar deze wereldrecordpoging. Om het Nederlandse publiek iets op een ludieke manier te leren én om te benadrukken dat EHBO levensreddend is.  

Allemaal heel serieus dus? Nou, dat valt reuze mee. Het is die dag feest! Er is muziek, entertainment en sowieso: al die 2500(!) mensen die een wereldrecord verbreken, hoe super feestelijk is dat?  

Een aantal praktische zaken en spelregels op een rijtje

  • Zaterdag 9 september, op de Dam Amsterdam  
  • Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Je bent dus aanwezig als instructeur en niet als deelnemer
  • Het gaat om de volgende handelingen: verstikking, stabiele zijligging en verbinden
  • Er is helaas geen vergoeding beschikbaar; je doet dit vrijwillig, puur uit plezier

Schrijf je snel in

Een absolute once in a life time. Streep het af van je bucketlist. Er is maar een beperkt aantal instructeurs nodig, dus treuzel niet en schrijf je snel in!

NRK-CtA-DoeMee_verkleind.png