Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home 150 Wereldrecord EHBO: schrijf je in

Wereldrecord EHBO: schrijf je in

​​​​​​​​​Heb jij géén idee hoe de stabiele zijligging werkt? Of hoe je een snijwond behandelt? Perfect, dan zoeken we jou! Zaterdag 9 september organiseert het Rode Kruis het Wereldrecord EHBO op de Dam in Amsterdam. Lees gauw verder en schrijf je in.

Artikel delen?

RK-Wereldrecord EHBO - Bloed Stelpen 640x280px v0.4.jpg

Het Rode Kruis bestaat 150 jaar. Dag in dag uit zijn wij hier om te helpen, maar we vinden het ook heel belangrijk dat mensen zelf weten wat ze tijdens een noodsituatie moeten doen. Vandaar deze wereldrecordpoging. Om jou iets op een ludieke manier te leren én om te benadrukken dat EHBO levensreddend is.

Allemaal heel serieus dus? Nou, dat valt reuze mee. Het is die dag feest! Er is muziek, entertainment en sowieso: met z’n honderden – duizenden?! - op de Dam om een wereldrecord te verbreken, hoe super feestelijk is dat?

Een aantal praktische zaken en spelregels op een rijtje

  • Zaterdag 9 september, op de Dam dus 
  • Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Inschrijven kan vanaf 12 jaar
  • Jonger dan 18? Dan kun je alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder
  • Inschrijven kan ook als je al wel over EHBO-kennis beschikt

Schrijf je snel in 

Een absolute once in a life time. Streep het af van je bucketlist. Er is maar een beperkt aantal plekken voor het Wereldrecord EHBO beschikbaar, dus treuzel niet en schrijf je snel in!​

NRK-CtA-DoeMee_verkleind.png

Groepen
Willen jullie meedoen als bedrijf, voetbalteam, klas of in een andere groepsvorm? Dat kan! Meld jullie aan via onderstaande button. 


nrk-cta-doemeealsgroep_verkleind.png