Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home 150 Wil jij ook een Rode Kruis T-shirt by MOAM?

Wil jij ook een Rode Kruis T-shirt by MOAM?

​​​​​​​​​​​​​​​​Dat kan. Voor slechts €14,95* ben je de trotse bezitter van een iconisch T-shirt dat MOAM-founder Martijn Nekoui ontwierp voor het 150-jarig jubileum van het Rode Kruis. 

T-shirts MOAM Rode Kruis Yfke Sturm Martijn Nekoui 640.pngYfke Sturm en Martijn Nekoui in​ T-shirts van MOAM. Foto: Peggy Kuiper

Dit keer geen rood kruis, maar een humoristische knipoog in de vorm van een gele cirkel, blauwe driehoek of groen vierkant. Hopelijk zetten we je daarmee ook aan het denken over het werk en het merk Rode Kruis.

Treed in de voetsporen van onze ambassadeurs Yfke Sturm, Irene Moors, Floortje Dessing en andere BN-ers die het Rode Kruis een warm hart toedragen en het shirt dragen. Onder anderen Arjen Lubach, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, de cast van GTST, Chris Zegers, Jim Bakkum en Johnny de Mol gingen je voor. ​

T-shirt bestellen

Koop het shirt, zet jezelf op de foto en deel het met je vrienden! De opbrengst van het shirt komt uiteraard volledig ten goede van het werk van het Rode Kruis, in binnen- en buitenland.

*excl. verzendkosten

Bestel Tshirt.png
 

 

Artikel delen?

Martijn Nekoui in Zambia

MOAM-founder Martijn Nekoui heeft met eigen ogen het werk van het Rode Kruis aanschouwd in Zambia. "De mensen daar zijn zo dankbaar."