Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Aankondiging: Eric Corton onderzoekt
22 november 2013 |

Aankondiging: Eric Corton onderzoekt

Dinsdagavond 26 november blikt Eric Corton in het Humanity House in Den Haag terug op 9 jaar 3FM Serious Request. Ook het thema van dit jaar, kindersterfte door diarree, komt uitgebreid aan bod. Bijwonen kan nog. 

Zoals dat hoort bij goede doelen wordt er verantwoording afgelegd over de besteding van het geld. Wat is er bereikt met het geld dat is opgehaald met 3FM Serious Request? Radiomaker en ambassadeur van het Rode Kruis Eric Corton reisde deze zomer af naar Malawi, Kenia en Oeganda om te kijken hoe het ingezamelde geld van 3FM Serious Request is besteed en daar vertelt hij over tijdens deze bijeenkomst. Hij blikt terug maar kijkt ook met je vooruit. Naar de actie van dit jaar, waarin aandacht wordt gevraagd voor kindersterfte door diarree

Wie komen er aan het woord?

Naast Eric Corton blikken we aan de hand van beeldmateriaal met enkele specialisten van het Nederlandse Rode Kruis terug op negen jaar 3FM Serious Request, met een focus op 3FM Serious Request 2012 over babysterfte. Daarnaast kijken we vooruit naar 3FM Serious Request 2013. Met: Juriaan Lahr, hoofd Internationale Hulpverlening, Hanna Emmering, één van de persvoorlichters van het Rode Kruis en Cynthia van der Heyden, projectmanager voor 3FM Serious Request bij het Rode Kruis.

Erbij zijn?

Bijwonen kan en is gratis. Reserveer direct

Foyer/ café open: 19:30 uur
Start programma: 20:00 uur
Einde programma: 21:30 uur

eric 3fm.jpg

Café / foyer open 19:30

Start programma 20:00

Programma eindigt 21:30

Toegang gratis