Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Bewegen voor het goede doel met Fundrunner
12 maart 2015 |

Bewegen voor het goede doel met Fundrunner

​#Fundrunner - Fiets of wandel jij graag? Word dan Fundrunner met de Fundrunner-app. Meedoen is hartstikke simpel en kost je niets. Terwijl je wel geld ophaalt voor een goed doel, zoals het Rode Kruis. Het enige wat je hoeft te doen is een kort bericht over je prestatie én donatie te delen via Facebook of Twitter. 

Download de Fundrunner app!       Met de Fundrunner-app kunnen mensen zich op een heel moderne manier inzetten voor het goede doel. 

Fundrunner

Met de Fundrunner-app kan iedereen die buiten kilometers maakt donaties verwerven voor het Rode Kruis. De app houdt de afstand bij die gebruikers rennen, lopen of fietsen. Door een wandeling met de hond of een fietstocht naar het werk, halen Fundrunners al geld binnen. Je hoeft zelf niet meer op zoek naar een sponsor, want er zijn diverse bedrijfssponsors die per kilometer een vergoeding uitbetalen. In ruil daarvoor vraagt hij de sporter een kort bericht over zijn donatie via sociale media te delen.

Download Fundrunner

We hopen dat zoveel mogelijk mensen de Fundrunner-app installeren op hun telefoon en hiermee het Rode Kruis steunen. De app is gratis te downloaden via deze link