Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Bewoners Glazen Huis Bekend gemaakt
12 november 2013 |

Bewoners Glazen Huis Bekend gemaakt

​Zojuist is in de Coen en Sander Show op 3FM ​bekend gemaakt welke 3 DJ's er op 18 december het Glazen Huis in Leeuwarden zullen gaan bewonen.

De namen

In de uitzending werden Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg telefonisch op de hoogte gesteld van het feit dat zij de boegbeelden van 3FM Serious Request 2013 zullen gaan worden.

Over 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request zetten 3FM en het Rode Kruis zich ieder jaar in voor een stille ramp. Dit jaar is dat kindersterfte door diarree. In de week voor kerst sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio ergens op een plein in een Nederlandse stad. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

Meer informatie

Meer informatie over 3FM Serious Request vind je hier.

Doneer direct en steun het Rode Kruis Start je eigen actie en help een ander!  Aanmelden nieuwsbrief Word nu ook vrijwilliger Volg het Rode Kruis via Twitter Volg het Rode Kruis op Google + Volg het Rode Kruis op LinkedIn