Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Bezoek de Margriet Winter Fair en steun het Rode Kruis
9 november 2010 |

Bezoek de Margriet Winter Fair en steun het Rode Kruis

​De Margriet Winter Fair wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Ter ere van dit jubileum heeft het weekblad een speciaal fonds opgericht in samenwerking met het Rode Kruis. Het geld dat voor dit fonds wordt ingezameld is bestemd voor jongeren en ouderen in een sociaal isolement. Zij kunnen een week onbezorgd op vakantie in twee Rode Kruis hotels. Compleet met verschillende workshops, excursies en leuke uitstapjes.

 
Vakantieweken
Het doel van de vakantieweken is zoveel mogelijk mensen een onbezorgde week vakantie te bezorgen. U kunt helpen door de Winter Fair te bezoeken. Het weekblad Margriet doneert van ieder verkocht entreebewijs € 0,90 aan het Rode Kruis.

Stand Rode Kruis
Het Rode Kruis is ook aanwezig op de Margriet Winter Fair. In de hal De Betere Wereld is er een prachtige Rode Kruisstand. In en om deze stand organiseert het Rode Kruis verschillende activiteiten. Bezoekers kunnen meedoen aan de workshop ‘De Kracht van Vriendschap’ door Humberto Tan en Irene Moors.  In het tuintje rondom de stand is er een Warme Wens Waslijn en ook zijn er weer leuke Rode Kruis artikelen te koop.

Aanmelden Midwinter Weken
Kent u iemand in een sociaal isolement? En verdient deze persoon een week vakantie? Via deze website kunt u zichzelf of iemand anders opgeven voor de Margriet Midwinter Weken.
 
De Margriet Winter Fair wordt gehouden van 19 tot en met 25 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten zijn te koop aan de deur of via de website www.margrietwinterfair.nl
Kopie van Winterfair440.png