Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Bijna 25 miljoen euro voor Filipijnen
20 november 2013 |

Bijna 25 miljoen euro voor Filipijnen

Het bedrag dat is binnengekomen op Giro555 is sinds de laatste tussenstand tijdens de Nationale Actiedag gestegen met ruim 6 miljoen. De totale tussenstand bedroeg gisteravond 24.728.720 euro. Dit geld wordt direct ingezet voor noodhulp aan de slachtoffers in de Filipijnen.

Dat maken de Samenwerkende Hulporganisaties bekend na de verwerking van betalingen door banken, die enige tijd duurt. Ook vandaag blijven giften binnenkomen op Giro555.

"Dat zoveel mensen in Nederland ons blijven steunen, is fantastisch", aldus Van Eeghen. "Namens de Samenwerkende Hulporganisaties wil ik alle mensen in Nederland bedanken voor hun giften, hun inzet en hun betrokkenheid bij de slachtoffers in de Filipijnen. We hebben als Nederland laten zien dat als het erop aankomt we in staat zijn om in korte tijd een werkelijk verschil te maken."

De Samenwerkende Hulporganisaties blijven ook de komende tijd actievoeren en roepen mensen in Nederland op: geef aan Giro555 voor de slachtoffers van de Ramp op de Filipijnen.

‚Äč