Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws De deuren van het Glazen Huis zijn gesloten
18 december 2015 |

De deuren van het Glazen Huis zijn gesloten

​#SR15 – The Common Linnets en James Morison hebben om 20:20 de deuren van het Glazen Huis gesloten. Vanaf nu eten dj’s Giel Beelen, Paul Rabbering en Domien Verschuuren niet meer en zullen zij zes dagen lang radio maken. Hiermee halen ze geld op voor kinderen in conflictgebieden.

IMG_8154_bewerkt-deze-1.jpg   Het plein in Heerlen staat helemaal vol als de deuren dichtgaan. (Foto: Redactie Rode Kruis)

De komende 6 dagen zal het druk worden in Heerlen en in Nederland met allemaal optredens en acties voor 3FM Serious Request. We hopen dat er hiermee veel geld op wordt gehaald voor het thema: jongeren in conflictgebieden. Op verschillende manieren kun je doneren.

Opbrengst verhogen

3FM heeft een webshop geopend met mooie kleding en andere zaken waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat. Ook kun je een actie starten op via https://kominactie.3fm.nl/. Verder is er een veiling open. De items die geveild worden zijn uniek, maar komen in één ding overeen met elkaar: ze zijn niet te koop in de winkel. Voorbeelden van items zijn een privéconcert van Douwe Bob, het gesigneerde drumvel van Dotan en een galajurkje van Ieniemienie. Hier kun je op jouw favoriete item bieden.

IMG_8136_bewerkt.png
Ilse de Lange treedt samen met de Common Linnets en James Morrison op. (Foto: redactie Rode Kruis)

Doneren via Twitter

3FM Serious Request heeft een nieuwe, extra mogelijkheid om te doneren. Naast het aanvragen van platen, het opzetten van acties en het doneren via giro 661 kan iedereen ook via Twitter doneren. Iedereen die twittert met de hashtag #ikdoneeraanSR15 krijgt een bericht terug met een link naar een betaalpagina (zoals PayPal of iDeal). Daar kan een vast bedrag van € 5,- worden overgemaakt naar het gironummer 661 van 3FM Serious Request.

Keep them going​​​​​​​​​​!

3FM Serious Request 2015 zet zich in voor de generatie van de toekomst in oorlog en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. Geef ze een toekomst: Keep them going! Geef nu!