Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Deel je cadeau met het Rode Kruis
26 juli 2016 |

Deel je cadeau met het Rode Kruis

Split-A-Gift - Ben je binnenkort jarig? Of heb je iets anders te vieren? Geef je feestje dan wat extra glans. Deel je cadeau met het Rode Kruis via Split-A-Gift. Je krijgt dan een mooi cadeau van je vrienden, en helpt tegelijk mensen die jouw hulp het hardst nodig hebben.

​​Split-A-Gift.jpg​Deel je cadeau met het Rode Kruis via Split-A-Gift.

Met Split-A-Gift kun je je verjaardagscadeau verdelen over jezelf en het Rode Kruis. Hierbij geef je van te voren aan hoeveel procent van jouw cadeau naar jezelf gaat, en wat je aan ons wilt schenken.

Wat doet het Rode Kruis?

Het Rode Kruis verleent levensreddende hulp tijdens rampen en conflicten en zorgt voor onderdak, eten, schoon drinkwater en medische hulp aan mensen die dit het hardt nodig hebben. Ons doel: zoveel mogelijk levens redden! Doe mee met Split-A-Gift zodat wij anderen kunnen helpen. 

Hoe doe je mee?                                                                 

Je doet mee met Split-A-Gift door een event aan te maken op de website van Split-A-Gift. Hierbij nodig je je familie, vrienden en kennissen uit voor je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Je vraagt hen om als cadeau een bedrag over te maken via Split-A-Gift. Het bedrag dat zij geven wordt daarna verdeeld onder jou en het Rode Kruis. Zo doneer je zonder dat je er iets voor hoeft te doen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Split-A-Gift.


Share a gift post.png