Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Eindstand 3FM Serious Request 2013
24 december 2013 |

Eindstand 3FM Serious Request 2013

 

De opbrengst van 3FM Serious Request 2013 is maar liefst € 12.302.747​ ,-! Een waanzinnig hoog bedrag. Dit gaan wij besteden aan middelen en ondersteuning om kindersterfte door diarree te bestrijden.  

Nederland in actie

Nederland heeft een week lang in het teken gestaan van 3FM Serious Request. De tiende editie van de actie was dan ook een enorm succes. Het Wilhelminaplein in Leeuwarden werd dag en nacht druk bezocht en de hele stad stond in het teken van het evenement. Ook de acties op de Kom in Actie site bleven binnenstromen.

 
Middelen en ondersteuning 
Met de opbrengst zorgt het Rode Kruis samen met de lokale bevolking voor voldoende en veilig drinkwater, leggen we sanitaire voorzieningen aan en geven we voorlichting en middelen ter ondersteuning van de hygiene. Op deze pagina kun je hier meer over lezen. ​​

Doneren kan nog

3FM Serious Request 2013 is voorbij. Maar je kunt nog steeds doneren en helpen kindersterfte door diarree terug te dringen.

Blijf op de hoogte. Volg ons op Facebook en Twitter

Wil je op de hoogte blijven over wat het Rode Kruis met het geld van 3FM Serious Request doet? Lees het laatste nieuws op onze website of volg ons via Facebook en Twitter.​​

​​​​​