Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Hagenaar ontvangt tweeduizendste Startersbeurs

Hagenaar ontvangt tweeduizendste Startersbeurs

Artikel delen?

#jongeren Hagenaar Leon Jansen ontving vanmiddag de tweeduizendste Startersbeurs van wethouder Ingrid van Engelshoven (Kenniseconomie, Internationaal, Onderwijs en Jeugd). Jansen (25) kan dankzij de Startersbeurs bij het Nederlandse Rode Kruis stagelopen als junior persvoorlichter.

Leon-Jansen-ontvangt-startersbeurs.jpg 

De Startersbeurs geeft jongeren als Leon Jansen de mogelijkheid werkervaring op te doen, waardoor zij meer kans maken op een baan. Voor de werkervaringsplek ontvangen jongeren een onkostenvergoeding vanuit de gemeente Den Haag. Jansen deed een master Media and Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Inmiddels hebben meer dan honderd jongeren in Den Haag een Startersbeurs aangevraagd. De gemeente financiert 180 van deze beurzen, er is dus nog plek.

 

Junior persvoorlichter Leon Jansen (l.) krijgt in het bijzijn van Rode Kruis-persvoorlichter Eva Smits (r.) de cheque voor de startersbeurs van Ingrid van Engelshoven (m.), Haags wethouder van KIJO - (Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs). Foto: Emmy de Graaf

‚Äč