Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Inzamelingsactie Margriet Winter Fair groot succes
25 november 2010 |

Inzamelingsactie Margriet Winter Fair groot succes

​De inzamelingsactie tijdens de Margriet Winter Fair voor het Rode Kruis heeft een bedrag van 123.211 euro opgeleverd. Hoofdredacteur Leontine van den Bos overhandigde donderdag een cheque aan Cees Breederveld, directeur van het Nederlandse Rode Kruis. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan het Margriet Rode Kruis Vakantiefonds. 

   

Groot succes

"Het Rode Kruis is ontzettend blij met het opgehaalde bedrag. Dankzij de inzet van weekblad Margriet en alle enthousiaste bezoekers van de beurs is het wat ons betreft een groot succes geworden. We gaan de deelnemers van de Margriet Midwinter Weken een fijne en hopelijk bijzondere vakantie bezorgen, waarbij onderlinge contacten en ontspanning centraal staan. Dankzij de inzamelingsactie van Margriet en de Margriet Winter Fair zal dat zeker lukken", aldus Breederveld

Jubileumfonds

De Margriet Winter Fair viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft het weekblad in samenwerking met het Rode Kruis een speciaal fonds opgericht. Het Margriet Rode Kruis Vakantiefonds. Geld uit het fonds wordt besteed aan een vakantieweek voor mensen in een sociaal isolement. Speciaal voor deze groep mensen organiseren het Rode Kruis en Margriet de Margriet Midwinter Weken. De vakantieweken vinden eind januari en eind februari 2011 plaats in twee Rode Kruis hotels. Hier beleven de vakantiegangers verschillende excursies, workshops en uitstapjes.
 
wgfcheque440.jpg
Hoofdredacteur Leontine van den Bos en directeur van het Rode Kruis Cees Breederveld bij de overhandiging van de cheque.