Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Lever uw oude kleding in op 7, 8 en 9 oktober en steun Pakistan
5 oktober 2010 |

Lever uw oude kleding in op 7, 8 en 9 oktober en steun Pakistan

‚ÄčOp donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober organiseert het Nederlandse Rode Kruis in samenwerking met Adam Brandstore een speciale actie. Tijdens deze dagen kunnen klanten profiteren van 25% korting op de nieuwe collectie van Adam Brandstore als zij hun oude, gebruikte kleding inleveren. Klanten die deelnemen aan de actie, steunen tegelijkertijd het Rode Kruis. Gebruikte kleding krijgt een nieuw leven door partner KICI kledinginzameling.

Steun Pakistan met uw gebruikte kleding 

De opbrengst van de kledinginzamelingsactie komt ten goede aan de hulpacties van het Rode Kruis in Pakistan. Deze ramp heeft meer dan 20 miljoen mensen getroffen en het dodental is opgelopen tot bijna 2000 mensen. Door de ramp zijn gebieden weggespoeld, huizen vernield, raakten mensen hun bezittingen kwijt en is de kans op ziektes erg groot.

Hulp in Pakistan 

Het Internationale Rode Kruis werkt samen met de plaatselijke Pakistaanse Rode Halve Maan vereniging. Er zijn duizenden getrainde specialisten en 130.000 vrijwilligers actief om de hulpgoederen zoals dekens en voedselpakketten onder de slachtoffers te verspreiden. Bovendien zijn er mobiele medische teams actief om de vele mensen die kampen met diarree en huidinfecties te behandelen.

25% Korting op de collectie van Adam Brandstore 

Help de slachtoffers van deze ramp door gebuikte kleding in te leveren tijdens de kledinginzamelingsactie van het Rode Kruis in samenwerking met Adam Brandstore. Klanten krijgen 25% korting op de nieuwe collectie van Adam Brandstore met merken als McGregor, Gaastra, State of Art, Gant, Hugo Boss, Gardeur en MAC. Profiteer van de actie en steun tegelijkertijd het Rode Kruis in de hulpactiviteiten in Pakistan.