Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Meer studenten in actie voor 3FM Serious Request
3 februari 2015 |

Meer studenten in actie voor 3FM Serious Request

3FM en het Nederlandse Rode Kruis willen graag meer studenten in actie laten komen voor Serious Request. Ben je student aan hbo of universiteit? Doe dan mee aan de enquête, zodat wij jouw wensen mee kunnen nemen in ons speciale 3FM Serious Request Kom-in-actie-aanbod voor studenten.

3FM djs drukken op de knop.jpg 

Dankzij de acties in het land halen we ieder jaar een prachtig bedrag op voor 3FM Serious Request. De 3FM dj's Domien, Gerard, Coen en Eric Corton (met microfoon) staan op de slotavond klaar om met een druk op de knop de eindstand van 3FM Serious Request 2014 te tonen.

Steeds meer mensen komen in actie voor 3FM Serious Request. Er worden sponsorlopen georganiseerd, challenges gedaan of bijvoorbeeld een 'change-jobs for a day': alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp die in dat jaar centraal staat. We zijn hier ontzettend blij mee, want mede dankzij deze acties halen we ieder jaar een prachtig bedrag op voor 3FM Serious Request! 

Onderzoek is afgerond, invullen van de enquête kan niet meer

Namens 3FM en het Rode Kruis bedankt voor het invullen van de enquête. De resultaten zullen worden gebruikt om ook 3FM Serious Request 2015 weer tot een succes te maken.