Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws MOAM ontwerpt T-shirts voor jarige Rode Kruis
10 mei 2017 |

MOAM ontwerpt T-shirts voor jarige Rode Kruis

​​MOAM-founder Martijn Nekoui heeft drie bijzondere T-shirts ontworpen voor het Rode Kruis in het kader van het 150-jarig bestaan. Dit keer geen rood kruis, maar een humoristische knipoog in de vorm van een gele cirkel, blauwe driehoek of groen vierkant.  Hopelijk zetten we je daarmee ook aan het denken over het werk en het merk Rode Kruis.​T-Shirt MOAM Rode Kruis Yfke Sturm Martijn Nekoui Facebook foto.pngYfke Sturm en ontwerper Martijn Nekoui in T-shirts Rode Kruis. Foto: Peggy Kuiper

Ontwerper Nekoui raakte geïnspireerd door het wereldwijde gebruikte rode kruis van de hulporganisatie en speelde hiermee in zijn design. Het Rode Kruis is blij met het ontwerp en hoopt dat iedereen die het Rode Kruis een warm hart toedraagt het shirt aanschaft. Dragers van het kledingstuk laten zien dat ze achter de hulporganisatie staan. ​​

Martijn in Zambia

MOAM-founder Martijn Nekoui heeft met eigen ogen het werk van het Rode Kruis aanschouwd in Zambia in het district Limulunga, waar het Rode Kruis zwangere en pas bevallen vrouwen helpt en hygiëne-  en waterprojecten ondersteunt. “Het was heel bijzonder en indrukwekkend om de impact van het werk van het Rode Kruis te zien." 

Martijn_in_Zambia 640.jpgMartijn Nekoui in Zambia. Foto: Martijn Nekoui.

"De mensen daar zijn zo dankbaar. Hoe iets simpels als een toilet of informatie over hygiëne en schoon water een wereld van verschil voor hen kan maken. Het Rode Kruis helpt écht, altijd en overal.”​ Lees hier zijn hele verhaal over de Zambia-reis.

Bestel MOAM T-shirt

Wil jij ook zo'n uniek MOAM T-shirt? Bestel 'm in onze webshop, zet jezelf op de foto en deel het met je vrienden! De opbrengst van het shirt komt uiteraard volledig ten goede van het werk van het Rode Kruis, in binnen- en buitenland.

Bestel Tshirt.png 


Artikel delen?