Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Rode Kruis aanwezig op alle bevrijdingsfestivals
3 mei 2012 |

Rode Kruis aanwezig op alle bevrijdingsfestivals

Het Nederlandse Rode Kruis is dit jaar aanwezig op alle 14 bevrijdingsfestivals. Naast onze vrijwilligers staan er dit jaar ook Eerste Hulp promotieteams op de bevrijdingsfestivals. Zij maken foto´s van bezoekers die het wagen hun hoofd door het fotobord te steken. Het bord is een afbeelding met een kip en daarboven savemyass.nu

Wat weet jij van EHBO?

Met Save my Ass willen we het belang van Eerste Hulp onder de aandacht brengen. We vinden het belangrijk dat iedereen Eerste Hulp kan verlenen. Helaas weten niet veel mensen wat ze moeten doen bij bijvoorbeeld een hartstilstand, vergiftiging of bewusteloosheid. Met de gratis EHBO app van het Rode Kruis is Eerste Hulp kennis beschikbaar voor iedereen. 

Altijd EHBO op zak

Hoe meer iemand over eerste hulp weet, hoe sneller iemand bereid is om anderen te helpen. Daarom hebben wij er voor gekozen om informatie over Eerste Hulp makkelijk beschikbaar te maken.
  • Via www.rodekruis.nl/ehbo​ kunt u eerste hulp tips vinden.
  • Via onze website kunt u ook meer informatie vinden over het aanbod van EHBO-cursussen. Denk hierbij aan een EHBO online cursus; binnen een uur leert u de basisvaardigheden van eerste hulp!
  • Daarnaast hebben we ook een eerste hulp app voor de iPhone. In deze app vindt u kort en bondig instructies in geval van nood. De app kunt u gratis downloaden.​​​​​
                                Save my ass!


​​​​