Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Bijzondere Vaart SAIL 2015 in beeld
21 augustus 2015 |

Bijzondere Vaart SAIL 2015 in beeld

​#SAIL2015 - Chronisch zieken, minder validen, ouderen en mensen die onder de armoedegrens leven, kunnen dankzij de Bijzondere Vaarten van het Rode Kruis Amsterdam volop genieten van SAIL 2015. Een beeldverslag van de Bijzondere Vaart donderdagochtend 20 augustus 2015.

nummer1.jpg

Een Rode Kruis-vrijwilliger helpt een oude dame aan boord van Zilvermeeuw II. Ze heeft er duidelijk veel zin in. (Foto: Peter Busscher)

nummer2.jpg 

 De Zilvermeeuw II, één van de drie schepen van de Bijzondere Vaarten, ligt klaar voor vertrek. (Foto: Peter Busscher)

nummer3.JPG

 Ook jonge Rode Kruis-vrijwilligers duwen de rolstoelen van de ouderen voort en gaan met plezier mee tijdens de boottocht. (Foto: Eline van den Hout)

nummer4.jpg
 Sommige ouderen vinden het een beetje eng om aan boord van het schip te gaan, maar de vrijwilligers stellen hen gerust. (Foto: Peter Busscher)   

nummer5.jpg

 Directeur Gijs de Vries heet iedereen van harte welkom aan boord van de HM Jacqueline en hij wenst de passagiers en de vrijwilligers een fijne vaart. (Foto: Peter Busscher)

nummer6.jpg
  De passagiers poseren graag even voor de camera terwijl ze genieten van de boottocht. (Foto: Eline van den Hout)

nummer7.jpg  Vol bewondering kijken de passagiers naar de eeuwenoude schepen. Door het lekkere weer, de gezelligheid, de hulp van de vrijwilligers en al het moois dat er te zien is, is deze Bijzondere Vaart zeer geslaagd. (Foto: Eline van den Hout)