Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Rode Kruis zoekt entertainers
22 april 2013 |

Rode Kruis zoekt entertainers

Tijdens de Rode  Kruis collecteweek van  9 t/m 15 juni gaan we niet alleen langs de deuren met de collectebus. We  zorgen ook voor entertainment in een aantal steden. In Breda, Tilburg, Den Bosch, Maastricht en Eindhoven  organiseren we de Rode Kruis Fun_Raiser.


“Het wordt een mooi spektakel voor iedereen! Voorbijgangers krijgen bijzonder entertainment voorgeschoteld op onverwachte plekken. Artiesten krijgen een spreekwoordelijk podium om hun passie uit te oefenen en het Rode Kruis gaat voor de volle collectebus ter plaatse”, aldus organisator Noud van der Bas.

Enthousiaste artiesten gezocht

Het Rode Kruis is nog op zoek naar enthousiaste artiesten die zich in willen zetten. “ Denk hierbij aan muzikanten, dansers, beatboxers, Batucada drumbands en improvisatietheater”, vervolgt Noud. “Met een uurtje inzet maak je al een groot verschil. Het Rode Kruis verzorgt de organisatie en alle artiesten zetten zich belangeloos in.”

Doe mee!

De Rode Kruis Fun_Raiser vindt de hele collecteweek plaats, maar we zoeken vooral  entertainment voor op zaterdag en de koopavonden. Op die momenten is het het drukst in de stad.  Ben je een entertainer en vind je het leuk om mee te doen? Meld je aan bij Chris Widdershoven via cwiddershoven@redcross.nl