Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Samenwerking tussen CSU en Rode Kruis
7 mei 2010 |

Samenwerking tussen CSU en Rode Kruis

CSU en het Nederlandse Rode Kruis zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. CSU ondersteunt de komende tijd de activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis en legt daarbij de nadruk op sociale hulpverlening.

 
CSU is één van de grootste ondernemingen in Nederland op het gebied van schoonmaak. Het Nederlandse Rode Kruis is een onafhankelijke hulporganisatie die afhankelijk is van bijdragen van derden. CSU geeft met het samenwerkingscontract aan dat zij inspanningen zal gaan verrichten en activiteiten zal ontplooien om financiële middelen voor het Rode Kruis te genereren. CSU zal het Rode Kruis onder andere ondersteunen tijdens de collecte.
samenwerking.jpg
Dhr. F. van Hulten (CSU), en Dhr. J. den Tex

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. CSU biedt werk aan ruim 11.000 mensen en behoort tot de top drie van schoonmaakbedrijven in Nederland.
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hanteert CSU een ondernemingsstrategie waarbij de aandacht voor people, planet en profit in evenwicht is. Het doel hiervan is om tot betere resultaten te komen voor zowel het bedrijf als voor de samenleving.