Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Vanavond terugblik op 3FM Serious Request 2013
17 november 2014 |

Vanavond terugblik op 3FM Serious Request 2013

​Eric Corton en Paul Rabbering blikken terug op 3FM Serious Request 2013. Kom naar Grand Café De Jopenkerk in Haarlem voor een avond vol foto's en filmpjes.

Wat is er bereikt met de opbrengst van 3FM Serious Request 2013? Radiomaker en ambassadeur van het Rode Kruis Eric Corton en 3FM-dj Paul Rabbering vertellen welke activiteiten er met de donaties voor 3FM Serious Request 2013 zijn opgezet om kindersterfte door diarree terug te dringen. Het belooft een interactieve avond te worden met veel foto's en filmpjes en alle ruimte voor vragen. Op de website van 3FM Serious Request lees je meer over kindersterfte door diarree, het thema van 2013. Of lees alvast het blog over Zambia. Merlijn Stoffels en Paul Rabbering reisden samen af naar Zambia om met eigen ogen te zien wat er al is bereikt met de opbrengst van 2013.

3FM Serious Request 2014

Corton en Rabbering blikken vanavond terug, maar kijken ook vooruit: naar de actie van dit jaar, waarin 3FM Serious Request aandacht vraagt voor meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Lees meer over deze stille ramp die jaarlijks miljoenen meisjes en vrouwen treft.
Tijd: 17:00 uur – 18:30 uur
Locatie: Jopenkerk (Grand Café) | Gedempte Voldergracht 2| Haarlem
Entree:
gratis