Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Tilburgse versie 'You are Beautiful' groot succes
20 april 2012 |

Tilburgse versie 'You are Beautiful' groot succes

Op 19 april organiseerde Rode Kruis Studentendesk Tilburg You are Beautiful. Maar liefst 40 deelnemers met een verstandelijke beperking werd in de watten gelegd en hadden de dag van hun leven.

 
Tijd om de boel vast te leggen!Rond 10 uur arriveerden de eerste deelnemers in de kantine van de plaatselijke rugbyclub. Na de ontvangst was het tijd om de deelnemers op te maken. Nagels werden gelakt, het haar omgetoverd tot nieuwe kapsels en gezichten kregen een mooie make over. Het resultaat mocht er zijn. Om het tot een onvergetelijk moment te maken werden de deelnemers een voor een vastgelegd door fotograaf Jan Oevelen.

Paraderen op de catwalk

Om iedereen te laten zien hoe mooi ze eruit zagen was het tijd voor de modeshow. Onder luid applaus paradeerden de deelnemers over de catwalk. Ze zagen eruit als echte modellen, compleet met boa’s, hoeden en meer. Als spetterende afsluiter was er een optreden van zanger Jan Koevoet. De covers die hij zong leidde tot reacties als “Jaaa Frans Bauer, daar ben ik fan van!” Na afloop was van de blije gezichten af te lezen dat alle deelnemers en vrijwilligers ontzettend hebben genoten van deze gezellige dag.

Tijd om de boel te showen!