Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Tussenstand eerste dag 3FM Serious Request 2014: ruim €1,1 miljoen
19 december 2014 |

Tussenstand eerste dag 3FM Serious Request 2014: ruim €1,1 miljoen

De eerste tussenstand van 3FM Serious Request 2014 is bekend. Een etmaal nadat het Glazen Huis op slot ging is er al € 1.125.334 opgehaald! Dat maakten de 3FM-dj's zojuist bekend vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem. 

Hartverwarmend om te zien hoeveel mensen op de been komen om geld in te zamelen voor de stille ramp van dit jaar: vrouwen en meisjes in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld. Het bedrag bestaat grotendeels uit de opbrengst van acties op de Kom in Actie-site. Je kunt nog de hele week in actie komen. Heb jij een leuke actie voor 3FM Serious Request 2014? Meld je actie dan aan! Sfeer Serious Request.jpg

Het Glazen Huis, het middelpunt van de 3FM Serious Request-actie 2014, op vrijdagavond, Dag 2.

Rode Kruis op de fiets

Rode Kruis-medewerkers komen dit jaar natuurlijk zelf ook weer in actie: met de fiets doen zij alle Serious Request-steden van afgelopen jaren aan, te beginnen in Den Haag, met als eindbestemming Haarlem. Wij wensen iedereen die in actie komt voor 3FM Serious Request heel veel succes en plezier. Fietsteam SR14.jpg

Onze Rode Kruis-medewerkers zien er na de eerste dag fietsen nog best vrolijk uit! Maar ze zijn nog lang niet in Haarlem.

Geen actie, maar wel doneren?

Steun de slachtoffers van seksueel geweld in conflictgebieden. Je kunt een bedrag voor 3FM Serious Request 2014 overmaken op IBAN-nummer NL56 INGB 0000 0006 61 (7 nullen) tnv Nederlandse Rode Kruis Den Haag.

eerste tussenstand.jpg De eerste tussenstand, gefotografeerd op het grote scherm op de Grote Markt in Haarlem.