Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws Word vrijwilliger tijdens de actieweek van 3FM Serious Request 2015
26 november 2015 |

Word vrijwilliger tijdens de actieweek van 3FM Serious Request 2015

​​Help jij mee als vrijwilliger tijdens de actieweek van 3FM Serious Request 2015 in Heerlen? 

NOOT: Je kunt je nu aanmelden voor de vrijwilligersfunctie in de actieweek van 3FM Serious Request 2016. ​

brievenbus.jpg
 
Van 18 tot en met 24 december 2015 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Pancratiusplein in Heerlen. Terwijl de 3FM-dj's​ vanuit het Glazen Huis aandacht vragen voor de toekomst van jongeren in conflictgebieden, is buiten het Glazen Huis ook hulp nodig. Duizenden mensen komen geld doneren bij de brievenbus, een cheque afleveren bij de chequebox of bellen naar het callcenter om een plaat aan te vragen. Om dit in goede banen te leiden, hebben we vrijwilligers nodig die ons hierbij willen helpen. 

Diverse functies in Heerlen

​Er zijn diverse functies waarvan de minimale leeftijdsgrens varieert van 18 tot 21 jaar. Zo zijn er onder andere vrijwilligers nodig in Heerlen bij: de brievenbus, de chequebox, het callcenter, en voor ondersteuning bij de benefietavonden. Maar ook op andere locaties in Nederland hebben we hard mensen nodig. 

3FM Serious Request 2015: Ben jij erbij? 

De muziek, de dj’s, de acties, de emoties, het feestgevoel én het goede doel. Het komt allemaal samen in de actieweek van 3FM Serious Request. Ben jij erbij? 

Anne.jpg
 

Anne Hendriks, Regiocoördinator Regio | Zuid:

"Ik wil mijn ogen niet langer sluiten voor de stille rampen.  Ik heb zelf altijd hard geknokt voor een HBO opleiding en daar heb ik nooit spijt van gehad.  Jongeren in oorlog verdienen  een kans  om zich te kunnen ontwikkelen. Ik wil in deze functie meer bewustzijn creëren.  Het is mooi om te zien hoe de 3FM Serious Request vrijwilligers  verenigd zijn. Waarom?  We kunnen het niet alleen."​

In het smoelenboek van de 3FM Serious Request-vrijwilligers kun je met nog meer vrijwilligers kennis maken.