Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws 2011 Rode Kruis lanceert nieuwe gratis EHBO app
9 september 2011 |

Rode Kruis lanceert nieuwe gratis EHBO app

Het Rode Kruis lanceert vandaag een nieuwe gratis EHBO app voor de iPhone, Android en Windows Mobile 7. De EHBO app geeft kort en bondig instructies in geval van nood. Zo heb je altijd EHBO kennis op zak en weet je precies wat je moet doen!

Bijna de helft van de Nederlanders verleent zelf geen Eerste Hulp als iemand flauwvalt in de supermarkt. Reden hiervoor is gebrek aan kennis of angst om iets verkeerd te doen. Dat blijkt uit recent onderzoek onder 12.000 mensen. Het Nederlandse Rode Kruis vindt het tijd voor verandering. Daarom lanceert het ter gelegenheid van Wereld Eerste Hulp Dag een nieuwe gratis EHBO app voor de iPhone, Android en Windows Mobile 7.

EHBO op zak

Met de EHBO app voor de smartphone heb je altijd EHBO kennis op zak. De EHBO app geeft instructies in 56 gevallen van nood. Zo vertelt je mobiele telefoon direct wat je moet doen bij bijvoorbeeld verslikking, brandwonden of bewusteloosheid. Maar ook wat je vooral niet moet doen. De informatie is bovendien gekoppeld aan hulpdiensten in de buurt: met één druk op de knop bel je direct het centrale alarmnummer 112 of vind je via GPS de route naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Download de EHBO app!

Wil je ook EHBO op zak hebben? Download dan nu de EHBO app. En weet wat je moet doen bij noodgevallen.
 
 

 EHBO

Download nu de EHBO app

 Heel Nederland EHBO op zak!