Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Actueel Nieuws 2011 Stel je vraag aan Eric Corton bij 'Wereldgasten' in Humanity House
7 oktober 2011 |

Stel je vraag aan Eric Corton bij 'Wereldgasten' in Humanity House

​Eric Corton is al vele jaren ambassadeur bij het Nederlandse Rode Kruis. Op dinsdag 11 oktober is hij te gast bij de tweede editie van Wereldgasten. Een programma van het Humanity House waarbij bekende interviewers in gesprek gaan met ambassadeurs van goede doelen. Waarom zet Corton zich in voor het Rode Kruis? En wat zijn de taken als ambassadeur?

 
Als ambassadeur van het Rode Kruis en zijn connecties bij 3FM is Eric Corton al jaren één van de gezichten van Serious Request. Hiervoor maakte hij reizen naar gebieden met een stille ramp. De verschillende reizen die hij heeft gemaakt voor het goede doel inspireerden hem tot het schrijven van zijn boek Wilde Wereld. 
 
eric corton440.png 

Stel zelf een vraag

Tijdens het interview worden beelden van zijn reizen getoond, maar ook vragen gesteld. Hebben de reiservaringen zijn leven veranderd? Hoe kijkt hij aan tegen humanitaire hulp? Ook jij mag een vraag stellen over iets dat je altijd al wilde weten.  

Aanmelden

Het programma start om 20.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. De toegang is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen. Reserveer snel via aanmelden@humanityhouse.org o.v.v. “Wereldgasten #2”.