Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Alphen aan den Rijn Actueel Nieuws Help Collecteren
12 april 2013 |

Help Collecteren

In de week van 9 tot en met 15 juni wordt weer de jaarlijkse collecte gehouden van het Rode Kruis. Ook het Rode Kruis in Alphen aan den Rijn doet mee aan deze collecte en zoekt nog collectanten.

 
 
 

Aanmelden als collectant

 
Al met een paar uurtjes tijd kan jij iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Van  gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren voor Het Nederlandse Rode Kruis! Loop je mee? Meld je dan nu aan!

 
Het Rode Kruis afdeling Alphen aan den Rijn e.o. zoekt nog extra collectanten om te helpen tijdens de collecteweek. Heb jij  van 9 tot en met 15 juni 2013 nog tijd? Alle hulp is welkom. ​​​​Meld u aan als collectant.​ 
 
 

Aanmelden als Collectecoördinator of Wijkhoofd

Heb je meer tijd? Het Rode Kruis Alphen aan den Rijn heeft ook collectecoördinatoren en wijkhoofden nodig. Het Rode Kruis werkt met coördinatoren op wijk- en op afdelingsniveau. Als je meer dan twee uurtjes van je tijd kan én wil investeren, kan jij je ook aanmelden als wijkcoördinator of collectecoördinator. De tijdsinvestering is in de weken naar de collecte toe 2 tot 4 uur per week. Meer weten?
Word nu ook collectevrijwilliger!