Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Dit doen we EHBO cursussen Zakelijke cursus op maat

Zakelijke cursus op maat

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Wilt u binnen uw organisatie een EHBO-​cursus voor uw medewerkers organiseren? Of wilt u een cursus op een uitzonderlijke manier inzetten, bijvoorbeeld als teambuildingsuitje? Wij gaan graag met u in gesprek om uw behoefte af te stemmen. 

​​

EHBO-cursussen voor eigen medewerkers
Veel mensen hebben interesse om een EHBO- cursus te volgen. Zij zien het belang voor hun directe omgeving (als ouder, collega of mantelzorger) om in noodsituaties te kunnen handelen. Als werkgever kunt u drempels als tijd, locatie en het kostenaspect wegnemen door deel te nemen aan het EHBO-programma van het Rode Kruis Amsterdam.

Onze EHBO-programma's bieden wij 'op maat' aan. In onderling overleg kijken we naar het best passende programma. We kijken onder meer samen naar de precieze inhoud van de cursus, de gewenste locatie, groepsgrootte en duur van de cursus. Alle cursussen worden gegeven door Rode Kruis erkende EHBO-instructeurs.


Ons cursusaanbod:

  • Snelcursus EHBO (leer wat te doen bij de 7 meest voorkomende ongevallen)
  • EHBO-cursus (Europees Certificaat)
  • Cursus Reanimatie & AED
  • Cursus EHBO aan baby's en kinderen (met goedgekeurd certificaat door de Rijksoverheid om aan de slag te gaan als gastouder)


Dit levert het op

Met een EHBO-cursus van het Rode Kruis Amsterdam:

  • ​​Geeft u invulling aan goed werkgeverschap richting uw werknemers, directe omgeving en stakeholders. 

  • Geeft u invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, omdat een percentage van iedere EHBO-cursus ten goede komt aan de opleidingen voor onze vrijwillige noodhulpverleners. Zo helpt u het Rode Kruis 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar standby te blijven voor noodsituaties en draagt u bij aan een veiliger Amsterdam. 

  • Krijgen uw werknemers een Europees erkend Rode kruis certificaat en kunnen zij bijdragen aan de veiligheid op de werkvloer. U steunt het doel van het Rode Kruis om EHBO-kennis onder Amsterdammers te vergroten. Daarmee draagt u bij aan een veiliger en hulpvaardiger Amsterdam.

 
​De prijzen van ons cursusaanbod voor medewerkers beginnen bij €50,- per deelnemer. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooi voorstel op maat te komen. Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier en wij nemen contact met u op.  


​Contact
Dit zijn de voorwaarden voor een cursus op uw eigen locatie.​​ Heeft u interesse of vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.


Reacties van klanten
"Het Rode Kruis heeft het educatieve element voor deze dag op een perfecte manier ingevuld. Om goed voorbereid de praktijksessie in te gaan, diende een e-learning 'EHBO' met goed gevolg afgerond te zijn. Wij hebben dit als zeer nuttig ervaren." 


"
Tijdens de cursus bleek het omzetten van de theorie in praktijk nog niet zo eenvoudig. De cursusleiders weten de stof helder over te brengen. Door zelf actief te oefenen met de diverse EHBO aspecten ontstonden boeiende en leerzame momenten, op een plezierige manier." – ING (Zuidas)


De EHBO ​cursussen in Amsterdam worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank Amsterdam.​