Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Amsterdam Dit doen we EHBO cursussen Herhalingscursussen EHBO

Herhalingscursussen EHBO

Volg een herhalingscursus om uw kennis en vaardigheden scherp te houden. Met onze herhalingscursussen kunt u uw EHBO-diploma dat na 2 jaar verloopt, geldig houden.


Wat leert u tijdens de herhalingscursus?

In een herhalingscursus worden alle onderwerpen met de laatste inzichten herhaald en indien van toepassing praktijkvaardigheden opnieuw getraind.
Wij bieden herhalingscursussen aan voor Reanimatie en AED, EHBO cursus (12 uur),  Uitgebreide EHBO-cursus (20 uur) en EHBO aan baby's en kinderen.

U kunt alleen een herhalingscursus EHBO volgen op hetzelfde niveau als de cursus die u in het verleden gevolgd heeft. Voor een oranje kruis diploma of/en een uitgebreid Rode Kruis diploma kunt u de uitgebreide herhalingscursus volgen. Het Rode Kruis heeft ook de standaard EHBO-cursus waar een aparte herhalingscursus voor wordt gegeven. Let op dat u zich voor de juiste cursus inschrijft.

Voor deelname aan een herhalingscursus is een geldig, niet verlopen, diploma vereist. Voor een reanimatie herhalingscursus moet uw diploma/certificaat door het NRR (De Nederlandse Reanimatieraad) erkend zijn.
Houd er rekening mee dat er alleen een Rode Kruis certificaat kan worden uitgegeven. Diploma's van andere instanties zullen dus worden omgezet naar een Rode Kruis certificaat.

Data
Hieronder vindt u de eerstvolgende cursusdata. Heeft u interesse in de cursus? U kunt zich via onze webshop inschrijven.​ 

Herhalingscursus EHBO

Dinsdag 24 jan, 18:00-22:00 uur

Maandag 20 feb, 18:00-22:00 uur

Vrijdag 24 mrt, 09:00 - 13:00 uur


Herhalingscursus Uitgebreide EHBO​

Maandag 27 feb, 09:30-17:30 uur

Vrijdag 31 mrt, 09:30-17:30 uur

Herhalingscursus Reanimatie en AED ​
Zie herhalingscursus data EHBO en Uitgebreide EHBO (hier boven)

Herhalingscursus EHBO aan kinderen


Woensdag 25 jan, 09:00-15:00 uur

Woensdag 15 feb, 09:00-15:00 uur


Indien de cursus vol is kunt u ons mailen​ om op de wachtlijst geplaatst te worden. U ontvangt in dit geval bericht zodra er een plek beschikbaar is of wanneer de eerstvolgende cursus plaatsvindt. 

Let op: lesmateriaal wordt NIET opnieuw verstrekt bij een herhalingscursus. U dient dus uw eigen lesboek (of map) mee te nemen. Als u wel nieuw lesmateriaal bij de herhalingscursus wilt aanschaffen, neem dan contact met ons op.


Locatie

De cursus wordt gegeven op het kantoor van het Rode Kruis Amsterdam: Valkenburgerstraat 24, 1011 LZ, Amsterdam.

Kosten
Deelname aan de Eerste Hulp herhalingscursus bedraagt € 65,00 per persoon. De Reanimatie/AED herhalingscursus bedraagt € 35,00​ per persoon. Deelname aan de Eerste Hulp Uitgebreid herhalingscursus bedraagt € 95​,0​0 per persoon. Vanaf november 2017 worden de prijzen noodzakelijkerwijs aangepast naar €70,- voor de EHBO herhalingscursus, en €100,- voor de EHBO U​itgebreid herhalingscursus. De prijs is inclusief een verlenging van uw certificaat.

Hulpverlener worden
Het hele jaar door uw kennis op peil houden? Word hulpverlener op evenementen! Klik hier voor meer informatie. 

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de cursus en/of de verlenging van uw diploma dan kunt u contact met ons opnemen​.


De EHBO cursussen in Amsterdam worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank Amsterdam.