Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Apeldoorn Actueel Nieuws Reanimatiemarathon 2015
18 november 2015 |

Reanimatiemarathon 2015

​Serious Request is weer in zicht. Ook in Apeldoorn maken we ons op voor actie.

​De DJ's in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Het Rode Kruis Apeldoorn helpt ook dit jaar weer actief mee. Om geld op te halen heeft een groep vrijwilligers een actie bedacht die zowel leerzaam als effectief is: een 30 uur durende reanimatiemarathon.

Wil je leren hoe je iemand moet reanimeren en hoe je een Automatische Externe Defibrillator (AED) moet gebruiken? Kom dan op 18 of 19 december naar het Gymnasium Apeldoorn aan de Kastanjelaan 10 in Apeldoorn. De marathon begint op vrijdagmiddag om 14.00 uur. Na vier uur cursus, krijg je bij goed resultaat een echt certificaat. Schrijf je nu in via dit registratieformulier.

Normaal kost een cursus reanimeren € 60,-. Speciaal voor deze actie wordt een uitzondering gemaakt en geldt een vrijwillige bijdrage. Natuurlijk is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp.

De vrijwilligers hopen dan ook dat mensen, net als vorig jaar, gul zullen geven.

Serious-Request-logo.jpg