Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Barendrecht-Ridderkerk Actueel Nieuws Eerste inzet EHBO Rode Kruis Barendrecht
17 juni 2013 |

Eerste inzet EHBO Rode Kruis Barendrecht

Rode Kruis zet EHBO in

Het Rode Kruis Barendrecht heeft in de afgelopen winter nieuwe vrijwilligers opgeleid tot EHBO’er. De bedoeling is om deze vrijwilligers regelmatig in te zetten bij evenementen in en om Barendrecht. Daarnaast is de afdeling Barendrecht van het Nederlandse Rode Kruis een partner binnen de veiligheidsregio. Voor het najaar staat er weer een nieuwe EHBO cursus gepland. Meer informatie kunt u krijgen via onze website of bij onze kraam op het zomerfeest.

Zondag 16 juni zijn vrijwilligers van de afdeling Barendrecht ingezet bij een masterclass voSAM_7565_klein.jpgetbal op het trainingsveld van Feijenoord, Varkensoord. Deze masterclass werd georganiseerd door de jubilerende Hoogvliet supermarkten en enkele profvoetballers van Feijenoord. Gelukkig voor de deelnemers en de Barendrechtse EHBO’ers is de hulpverlening beperkt gebleven tot enkele schaafwonden.

SAM_7560_klein.jpg

Wist u dat het Nederlandse Rode Kruis een handige en gratis app heeft ontwikkeld? Deze app helpt mensen om sneller en adequater te reageren bij ongelukken in en om het huis.