Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Barendrecht-Ridderkerk Actueel Nieuws Kermis voor gehandicapten
1 juli 2010 |

Kermis voor gehandicapten

Jaarlijkse kermis voor verstandelijk gehandicapten

270410_kermis1.jpg

Onder een strak blauwe hemel is de jaarlijkse kermis weer een grandioos spektakel geworden. Dit jaar werden de vrijwilligers van de afdeling Barendrecht voor het eerst bijgestaan door 11 leerlingen van het CSG Calvijn.
 
 
 270410_kermis2.jpg

 
"Ik heb deze stage eigenlijk gekozen op aandringen van mijn moeder, want ik wist helemaal niet hoe je met mensen met een handicap moet omgaan. Dit was volgens mijn moeder juist de reden om deze stage te doen".
 
 

270410_kermis3.jpg

"Toen ik met mijn vrienden naar de kermis fietste was ik best wel zenuwachtig, maar gelukkig werd dit snel verholpen door de mensen van Het Rode Kruis die ons goed uitlegden wat we precies moesten doen."
 
 

 270410_kermis4.jpg

"Toen we aan de slag gingen viel het me eigenlijk best wel mee en ik vond het zelfs heel erg leuk om de gehandicapten zo een leuke dag te bezorgen. Ik vond het heel erg leuk, maar vooral heel erg leerzaam om deze stage uit te voeren."
 
 


270410_kermis5.jpg

"Ik heb deze stage met plezier uitgevoerd en hoop dat iedereen die dit leest ook onderneemt om gehandicapten een geweldige dag te bezorgen samen met Het Rode Kruis."
 
 
 
 
Alle tekst tussen " " komt uit het stageverslag van Anouar, één van de leerlingen van CSG Calvijn Groene Hart.