Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Barendrecht-Ridderkerk (off line) Actueel Nieuws Persbericht Donateurswerving Barendrecht
23 december 2009 |

Persbericht Donateurswerving Barendrecht

Nederlandse Rode Kruis start werving nieuwe donateurs in Barendrecht.

 
Het Nederlandse Rode Kruis zal van week 2 tot en met week 13 starten met het werven van nieuwe donateurs onder andere in Barendrecht. Rode Kruis wervers van het bureau Pepperminds zullen hierbij langs de deuren gaan om mensen te vragen of ze het werk van het Rode Kruis willen ondersteunen met een gift.
 
De wervers van het Rode Kruis zijn te herkennen aan hun identificatiepas met foto. De wervers vragen om een eenmalige of structurele machtiging.
De wervers vragen niet om een contante gift, dit gebeurt alleen tijdens de collecteweek van het Rode Kruis, die in 2010 van 20 t/m 26 juni is. Dan gaan collectanten langs de deur met de collectebus.
 
Mochten er vragen zijn over de huis aan huis werving kan contact worden opgenomen met het Rode Kruis op nummer 070 44 55 678.
 
Het Nederlandse Rode Kruis
Het Rode Kruis is het symbool geworden voor hulp aan mensen in nood. Of het nu slachtoffers zijn van een conflict of aardbeving in een ver land of mensen die het moeilijk hebben in Nederland: het Rode Kruis helpt direct. Zonder mensen uit te sluiten, als neutrale en onafhankelijke organisatie.
 
‚Äč