Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Bilt Dit doen we Bijzondere vakanties

Bijzondere vakanties

Individuele vakantie.
Een week onbezorgd genieten van al het moois dat Nederland ons te bieden heeft. Helemaal zorgeloos? Wat ons betreft wel.
Het Nederlandse Rode Kruis is al zestig jaar specialist in volledig verzorgde vakanties voor mensen met lichamelijke of sociale beperkingen. Onze medewerkers en vrijwilligers leveren u de beste zorg. Op onze prachtige vakantielocaties hoeft u zelf nergens aan te denken, alleen maar te genieten. En als u wilt kunt u bij ons altijd samen met uw partner, vriend, vriendin of familielid boeken.
De vakanties worden aangeboden op bijzondere locaties, zoals het vakantieschip de J.H. Dunant of de vakantiehotels waar het Nederlandse Rode Kruis mee samenwerkt

Elke afdeling krijgt per jaar een beperkt aantal plaatsen in deze locaties. Als u mee wilt met een bijzondere vakantie, neem dan contact met ons op via info@rodekruis-debilt.n


Groepsvakantie
De afdeling De Bilt wil elk jaar een groepsvakantie organiseren naar een mooie plek in ons land. Aan deze vakanties kunnen ongeveer 25 gasten deelnemen. Deelnemers aan deze vakanties kunnen er zelf niet meer zonder hulp op uit. De zorg die u in de vakantie nodig heeft, wordt geboden door vrijwilligers uit onze gemeente. Er is volpension en (rolstoel)vervoer is beschikbaar. Of we dergelijke vakanties kunnen blijven organiseren (voor een betaalbare prijs), hangt af van de financiële ruimte die we jaarlijks hebben en of er voldoende vrijwilligers te vinden zijn die mee gaan. U kunt uw belangstelling kenbaar maken via info@rodekruis-debilt.nl​ We houden u dan op de hoogte van de plannen voor de komende zomer.