Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Dongen

Rode Kruis afdeling Dongen

​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.


 

Over ons

De gemeente Dongen omvat de dorpskernen: •Dongen •Dongense Vaart •Klein-Dongen •'s Gravenmoer •'s Gravenmoerse vaart

Activiteiten

bij u in de buurt
Veel mensen kennen het Rode Kruis door de internationale hulpverlening en van hulp bij nationale rampen… maar we doen veel meer. Wist u dat in Nederland slechts één op de 30 personen (3,2%) beschikt over Eerste Hulp vaardigheden? Vergroot uw kennis over Eerste Hulp!

In de spotlights

 

 

Moeder gered door 8-jarige zoon: "Ik durf er niet aan te denken wat er zonder zijn hulp was gebeurd"http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Moeder-gered-door-8-jarige-zoon-Ik-durf-er-niet-aan-te-denken-wat-er-zonder-zijn-hulp-was-gebeurd.aspx2017-06-20T22:00:00ZMoeder gered door 8-jarige zoon: "Ik durf er niet aan te denken wat er zonder zijn hulp was gebeurd"
Water, waaiers en tomaatjes voor kwetsbare ouderenhttp://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Water-waaiers-en-tomaatjes-voor-kwetsbare-ouderen.aspx2017-06-19T22:00:00ZWater, waaiers en tomaatjes voor kwetsbare ouderen
Rode Kruis: EHBO-kennis kinderen en jongeren te laag http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Rode-Kruis-EHBO-kennis-kinderen-en-jongeren-te-laag-.aspx2017-06-18T22:00:00ZRode Kruis: EHBO-kennis kinderen en jongeren te laag

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer