Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Dordrecht

Rode Kruis afdeling Dordrecht

​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.


 

Over ons

Rode Kruis Dordrecht heeft een afdelingsgebouw in de wijk Dubbeldam. Het zit wat verscholen achter het oude gemeentehuis.

Activiteiten

van Rode Kruis afdeling Dordrecht
Het Rode Kruis helpt bij het vergroten van risicobewustzijn, het aanleren van vaardigheden om een noodsituatie beter te doorstaan en het opbouwen van een netwerk zodat mensen in een noodsituatie niet alleen komen te staan.

Actueel

in de spotlights van het Rode Kruis

 

 

Hoe is het nu in Aleppo?http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Hoe-is-het-nu-in-Aleppo.aspx2017-01-22T23:00:00ZHoe is het nu in Aleppo?
Hoe is het nu met Tijn?http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Hoe-is-het-nu-met-Tijn.aspx2017-01-21T23:00:00ZHoe is het nu met Tijn?
Zes hulpverleners Nigeriaanse Rode Kruis om het leven gekomenhttp://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/8-Rode-Kruis-hulpverleners-komen-om-het-leven-in-Nigeria-en-Mexico.aspx2017-01-17T23:00:00ZZes hulpverleners Nigeriaanse Rode Kruis om het leven gekomen

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer