Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Help slachtoffers hongersnood
Home Afdelingen Afdeling Geldermalsen

Rode Kruis afdeling Geldermalsen

Onze afdeling is actief in de gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en grotendeels Neerijnen. ​​​Wij helpen iedereen in noodsituaties, bereiden voor op noodsituaties en helpen mensen zichzelf te helpen in geval van nood. Help jij ons helpen? Word vrijwilliger of steun ons met een gift.

​Afdeling Geldermalsen e.o.
Limburg Stirumstraat 1a,
4191 GM 
Geldermalsen

 T 06-53507625

Dit zijn we

een groep van rond de 100 vrijwilligers
Wij hebben een eigen gebouw waar een aantal van onze activiteiten plaatsvinden en we verhuren tevens ruimtes aan derden. Buiten een grote hoeveelheid hulpmiddelen hebben we de beschikking over een bus voor zittend vervoer (ook rolstoelvervoer).

Rode Kruis Geldermalsen e.o.

helpt met
EHBO bij evenementen, noodhulp, sociale activiteiten waaronder hulp aan verzorgingsinstellingen, bijzondere vakanties en het bevorderen van zelfredzaamheid zoals het verzorgen van EHBO lessen en voorlichting over de thuissituatie. Tevens is een groot aantal vrijwilligers actief met collecteren. Op de meeste basisscholen geven we EHBO les .

Actueel

nieuws

 

 

Voetbalsters redden leven van grensrechter http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Voetbalsters-redden-leven-grensrechter-.aspx2017-03-22T23:00:00ZVoetbalsters redden leven van grensrechter
Nederlanders voelen zich onbekwaam hulp te verlenen na een aanslaghttp://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Nederlanders-voelen-zich-onbekwaam-hulp-te-verlenen-na-een-aanslag.aspx2017-03-19T23:00:00ZNederlanders voelen zich onbekwaam hulp te verlenen na een aanslag
LIVEBLOG: "Help slachtoffers hongersnood"http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Help-slachtoffers-hongersnood.aspx2017-03-18T23:00:00ZLIVEBLOG: "Help slachtoffers hongersnood"

Iedereen kan helpen

Help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer

 Vacature Zoekresultaten