Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlem Actueel Nieuws Het Rode Kruis Haarlem biedt dit voorjaar diverse EHBO cursussen aan
3 maart 2016 |

Het Rode Kruis Haarlem biedt dit voorjaar diverse EHBO cursussen aan

​​

​Kunt u handelen in noodgevallen?

​Kunt u uw kind, vader, moeder, collega of vriend helpen als dat nodig is? Zorg dat u weet wat u moet doen en volg een EHBO cursus bij het Rode Kruis Haarlem!

Reanimatie en AED Informatie en Cursusdata 
Cursusduur: 4 uur Kosten: € 55,- per cursist
Woe 23 Maart 13.00 - 17.00 uur
Vrij 15 April 13.00 - 17.00 uur
Woe 25 Mei 13.00 - 17.00 uur

EHBO aan baby's en kinderen informatie en cursusdatum
Cursusduur: 8 uur Kosten: € 100 per cursist
Zaterdag 18 juni 9.00 - 17.00 uur

EHBO uitgebreid informatie en cursusdata 
Cursusduur: 20 uur Kosten: € 180 per cursist
Zaterdag 9, 16 en 23 April van 9.00 tot
16.00 uur

Inschrijven
Inschrijven voor een cursus kan via de landelijke website van het Rode Kruis: shop.rodekruis.nl/ehbo-opleidingen. Klik op de cursus van uw keuze en zoek in de cursusagenda op datum de juiste cursus op. Geïnteresseerden kunnen zich ook rechtstreeks bij de afdeling Haarlem opgeven via een e-mail aan info@rodekruishaarlem.nl met daarin de gewenste cursus plus uw volledige naam, adresgegevens, telefoonnummer en geboortedatum. Download hiernaast de folder EHBO cursussenFolder Voorjaar 2016 versie 2 nwe datum EHAK.pdf 

Goed om te weten
Alle cursussen worden gegeven door gecertificeerde kaderinstructeurs. Het Rode Kruis beschikt over een eigen cursuslocatie in Haarlem-Noord(zie adresgegevens hieronder). Alle genoemde certificaten zijn twee jaar geldig en kunnen door middel van herhalingslessen worden verlengd. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van een EHBO cursus. Meer informatie hierover is te vinden op: shop.rodekruis.nl/vergoedingen​ 

EHBO Vrijwilliger worden
EHBO Vrijwilligers van het Rode Kruis worden ingezet om eerste hulp te verlenen bij noodsituaties en tijdens evenementen in Haarlem en omgeving.

Wilt u zich als Eerstehulpverlener inzetten voor het Rode Kruis? Dat kan! Na de succesvolle afronding van de cursus EHBO Uitgebreid kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. U wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek.

Vragen? Bel 023 - 5411612

zo doe je een verbandje om.jpg

​​

Artikel delen?