Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlem Dit doen we Sociale Hulp Bijzondere vakanties

Bijzondere vakanties

Artikel delen?

​Samen met ons op vakantie? Het Rode Kruis H​aarlem en Omstreken organiseert Bijzondere Vakanties voor bijzondere gasten, die we met onze zorg en aandacht verzekeren van een onvergetelijke reis. Al meer dan 60 jaar organiseren we aangepaste vakanties voor mensen uit alle leeftijdsgroepen, die dagelijks medische zorg nodig hebben. 

Vier bijzondere locaties 
In 2017 organiseren wij vakanties op vier bijzondere locaties. Onze jaarlijkse Haarlemse vakantie gaat dit jaar naar Hotel de Postelhoef in het prachtige Luyksgestel in Noord-Brabant, vlakbij de Belgische grens. Deze vakantie wordt begeleid door vrijwilligers van het Rode Kruis Haarlem en start en eindigt bij het Rode Kruis gebouw op de Vergierdeweg in Haarlem-Noord. Een tweede toplocatie is natuurlijk het vakantieschip de Henry Dunant. In 2017 kan het Rode Kruis Haarlem een beperkt aantal plaatsen aanbieden op dit schip. Tot slot zijn er ook nog de vakantiehotels De Valkenberg in Rheden en Hotel de IJsselvliedt in Wezep. Ook bij deze twee hotels kunt u een vakantie boeken via het Rode Kruis Haarlem.  

Onze vakanties in 2017; voor meer informatie klik op de vakantie van uw keuze​

Wilt u onze nieuwe vakantiebrochure 2017 ontvangen? Neem dan contact met ons op via 023 - 5411612, per mail info@rodekruishaarlem.nl of download hier​ de nieuwe vakantiebrochure 2017.​