Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Haarlem Dit doen we Sociale Hulp Hotel De Paardestal

Hotel De Paardestal

Hotel De Paardestal

Slapen in een authentieke paardenstal, het kan.

Hotel De Paardestal ligt aan de rand van de bossen op het landgoed De Valkenberg, verscholen tussen de bomen. In dit bijgebouw stonden vroeger paarden en koetsen en in 1995 is het omgetoverd tot een mooie accommodatie met een intieme, ongedwongen sfeer en voorzien van alle gemakken. Bovendien kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Hotel De Valkenberg, zoals het restaurant en het verwarmde zwembad.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over zeven tweepersoonskamers, waarbij een aantal kamers de badkamer deelt. Kenmerkend voor de Paardestal is de huiselijkheid. Er is een gezamenlijke huiskamer, een eetkamer, een knusse keuken en voor de Paardestal ligt een terras omringd door groen.

​De vakantie begint op maandagochtend in het Rode Kruisgebouw in Haarlem. Hier verzamelen gasten en vrijwilligers onder het genot van een kopje koffie. U reist gezamenlijk met de Haarlemse vrijwilligers en de andere gasten per luxe touringcar met lift naar De Paardestal. De vrijwilligers zijn tijdens de hele vakantie uw helpende hand en zullen er alles aan doen om u het naar de zin te maken. Tijdens de vakantie zijn er geplande uitstapjes waar iedereen aan meedoet. Op vrijdagochtend komt de touringcar weer voorrijden en wordt u weer naar de Vergierdeweg gebracht.

Vakantieweken D​e Paardestal 2016:

Week 15 11 t/m 15 april 14 plaatsen

Week 37 12 t/m 16 september 14 plaatsen

Kosten: € 322,00 per persoon

De kosten zijn excl. € 5,50 bagage- en ongevallenverzekering.

​Het vervoer naar de Paardestal wordt verzorgd door het Rode Kruis Haarlem. Een aangepaste touringcar vertrekt vanaf de Vergierdeweg in Haarlem. De kosten worden aan alle gasten doorberekend en bedragen ca.​ € 72,00.

NRKValkenberg- 20130605-01.jpgArtikel delen?