Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Help slachtoffers hongersnood
Home Afdelingen Afdeling Hengelo

Rode Kruis afdeling Hengelo

​​​​​​​​​​​​​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. ​​​​Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

  

Over ons

Het Rode Kruis Hengelo houdt zich bezig met het organiseren van diverse sociale activiteiten voor mensen uit Hengelo. Het doel is om mensen die in Hengelo wonen en die door verschillende omstandigheden niet makkelijk kunnen deelnemen aan allerlei sociale evenementen uit een eigen isolement te halen. Daarnaast is er aandacht voor de internationale activiteiten en doelstellingen van het Rode Kruis. Ook houden we ons bezig met het geven van EHBO-cursussen, EHBO-bijscholing en EHBO evenementen inzet.

Activiteiten

van Rode Kruis afdeling Hengelo
Het Rode Kruis Hengelo heeft diverse sociale activiteiten die met enige regelmaat georganiseerd worden door verschillende mensen van onze eigen afdeling. Het doel is om mensen die in Hengelo wonen en die door verschillende omstandigheden niet makkelijk kunnen deelnemen aan allerlei sociale evenementen uit een eigen isolement te halen.

In de spotlights

 

 

Voetbalsters redden leven van grensrechter http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Voetbalsters-redden-leven-grensrechter-.aspx2017-03-22T23:00:00ZVoetbalsters redden leven van grensrechter
Nederlanders voelen zich onbekwaam hulp te verlenen na een aanslaghttp://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Nederlanders-voelen-zich-onbekwaam-hulp-te-verlenen-na-een-aanslag.aspx2017-03-19T23:00:00ZNederlanders voelen zich onbekwaam hulp te verlenen na een aanslag
LIVEBLOG: "Help slachtoffers hongersnood"http://www.rodekruis.nl/actueel/Nieuws/Paginas/Help-slachtoffers-hongersnood.aspx2017-03-18T23:00:00ZLIVEBLOG: "Help slachtoffers hongersnood"

Iedereen kan helpen op zijn eigen manier

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Word collectant

Al met een paar uurtjes tijd kun jij iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant!Lees meer