Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Gered of reddeloos? Medische hulp maakt het verschil
Home Afdelingen Afdeling Hilvarenbeek

Rode Kruis afdeling Hilvarenbeek

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Ook b​ij jou in de straat. Help ons helpen en word vrijwilliger of steun ons werk.

 ​

Hart voor uw club 2016. Stem nu!

Verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Hart van Brabant kunnen ook dit jaar weer meedoen aan de actie Hart voor uw Club. Hierbij bepalen leden van de Rabobank welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is.

Tank en schenk oftewel Peut

De firma Plasmans geeft iedere klant de gelegenheid om na het tanken één cent per getankte liter te doneren aan een goed doel.

In de spotlights

 

 

Hart voor uw club 2016http://www.rodekruis.nl/Afdeling/hilvarenbeek/Actueel/Nieuws/Paginas/Hart-voor-uw-club-2016.aspx2016-10-05T22:00:00ZHart voor uw club 2016
We zijn weer thuis!http://www.rodekruis.nl/Afdeling/hilvarenbeek/Actueel/Nieuws/Paginas/We-zijn-weer-thuis!.aspx2016-07-24T22:00:00ZWe zijn weer thuis!
De voorlaatste dag alweer!http://www.rodekruis.nl/Afdeling/hilvarenbeek/Actueel/Nieuws/Paginas/De-laatste-dag-alweer!.aspx2016-07-21T22:00:00ZDe voorlaatste dag alweer!

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer