Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Horst a/d Maas - Venray Nieuws Dag van je leven weer een groot succes
26 september 2016 |

Dag van je leven weer een groot succes

​Op 25 september was weer de Dag van je leven. Dit jaar hadden we een recordaantal gasten. Maar liefst 43 jongeren met een lichamelijk en/of geestelijk beperking werden in attractiepark Toverland vermaakt. Meer dan 60 vrijwilligers hebben zich ingezet om van deze dag een onvergetelijke dag te maken.

De nazomerzon zorgde de hele dag voor een aangename temperatuur. Zo kon er ook worden genoten van alle waterattracties in Toverland. Populaire attracties waren de wildwaterbaan Djengu River en de houten achtbaan Troy. Ook van de klim- en speeltoestellen werd volop gebruik gemaakt.

 

Het Rode Kruis zorgde ervoor dat in conferentieruimte Mystiek de hele dag door drinken en wat lekkers klaar stonden voor de gasten en de vrijwilligers. Tussen de middag kreeg iedereen een lekkere lunch. Het was vooral een snelle lunch want de meeste groepjes gingen met volle mond al naar de volgende attractie toe. Door het hele park heen zag je de gasten met de vrijwilligers van het Rode Kruis lopen.

 

Voor de meeste gasten kwam het einde van deze dag veel te snel. Om 4 uur vertrokken de gasten weer naar huis, maar wel met mooie herinneringen en een eigen foto als aandenken aan deze Dag van je leven.

 

Ook volgend jaar wordt de Dag van je Leven weer georganiseerd.

Artikel delen?