Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Horst a/d Maas - Venray Nieuws Wethouder Peeters huldigt jubilarissen
16 december 2015 |

Wethouder Peeters huldigt jubilarissen

​Tijdens de jaarlijkse kerstviering van Rode Kruis Horst a/d Maas - Venray werden dinsdagavond 15 december in de kern Venray drie vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet bij de vereniging. Wethouder Lucien Peeters mocht de gelukkige jubilarissen, Nicole Staaks, Maria Peeters en Johan Pouwels, huldigen en hen de erepenning opspelden voor 30 jaar actieve betrokkenheid.

​Nicole Staaks is al 30 jaar actief bij het Rode Kruis en ondersteunt iedere keer weer tijdens de lessen aan de jeugdleden op maandagavond. Ze zorgt er sinds 2003 voor dat de jeugdleden niets te kort komen als het om ranja in de pauze gaat. Als extra blijk van waardering werd de keuken op de Clockert omgedoopt tot 'Nicole's Keuken'.

 

Maria Peeters verzorgt al jarenlang de lessen als kaderdocent voor Evenementenhulpverlening.  30 jaar geleden startte ze in Meerlo met de basisopleiding en was vrij snel betrokken bij de jeugdafdeling. Na 27 jaar nam zij dit seizoen afscheid als begeleiding bij Jongeren Venray. Ook is Maria een veel geziene hulpverlener op diverse evenementen.

Ook Johan Pouwels kreeg het versiersel met de drie kruisen opgespeld vanwege 30 jaar Rode Kruis-inzet. Hij begon 30 jaar geleden met de basisopleiding. De afgelopen jaren vervulde hij in Venray veel functies waaronder die van inzetplanner. Ook Johan is vaak te vinden op evenementen, meestal de sportwedstrijden. Tevens is hij jarenlang lid geweest van de GOR, Gewonden Opvang Rampenzorg.

 

Opgeteld zijn dit 90 jaar aan Rode Kruis-inzet! Als vereniging zijn we erg trots dat deze vrijwilligers zich deze lange periode enthousiast inzetten voor het Rode Kruis Horst a/d Maas – Venray, maar natuurlijk blijven we op zoek naar nieuwe enthousiaste leden om onze gezellige club te komen versterken. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via info@rodekruishorstvenray.nl