Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Creatief platform MOAM ontwierp T-shirts voor 150-jarig bestaan van het Rode Kruis
Home Afdelingen Afdeling Kapelle

Rode Kruis afdeling Kapelle

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

In het nieuws

van Rode Kruis afdeling Kapelle

 

 

We zoeken een collectecoördinatorhttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/kapelle/Actueel/Nieuws/Paginas/We-zoeken-een-collecteoördinator.aspx2017-05-12T22:00:00ZWe zoeken een collectecoördinator
Collecteren voor het Rode Kruishttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/kapelle/Actueel/Nieuws/Paginas/Collecte-2017.aspx2017-05-04T22:00:00ZCollecteren voor het Rode Kruis
Bedankt voor het stemmen!http://www.rodekruis.nl/Afdeling/kapelle/Actueel/Nieuws/Paginas/Bedankt-voor-het-stemmen!.aspx2017-04-20T22:00:00ZBedankt voor het stemmen!

Dit doen we

Wij geven elk jaar steeds meer EHBO lessen. Uitgebreide EHBO, EHBO voor baby's en kinderen, wandelletsel en reanimatie. Elke dinsdagmiddag vinden er in Wemeldinge creativiteitsmiddagen plaats voor oudere dames en wij verlenen EHBO diensten bij evenementen, sportwedstrijden en herdenkingen.

Over ons

Het Rode Kruis is in Kapelle actief met ruim 50 vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen zorg voor de onze activiteiten. Dankzij de inzet van vele collectanten waar we elk jaar weer op mogen rekenen kunnen we onze activiteiten voortzetten.

Vacatures bij Rode Kruis afdeling Kapelle

 

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer