Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Geef aan de collectant!
20 juni 2012 |

Geef aan de collectant!

Van 24 – 30 juni 2012 vindt de nationale collecteweek van het Rode Kruis plaats. Ook in Leiden en omstreken wordt gecollecteerd. Met het geld dat hiermee opgehaald wordt, kunnen kwetsbare mensen uit uw eigen omgeving geholpen worden.
 
Uw bijdrage gaat voor 100% naar het werk van het Rode Kruis Leiden en omstreken. Het Rode Kruis Leiden is actief op het gebied van sociale hulp in de wijk, bij eerste hulp activiteiten, en biedt hulp in geval van nood. Met het geld dat opgehaald wordt tijdens de collecteweek kan het Rode Kruis Leiden deze activiteiten continueren.
 
Maar liefst 250 collectanten gaan van 24 – 30 juni voor het Rode Kruis Leiden en omstreken langs de deuren. Dit jaar wordt voor het eerst ook gecollecteerd in Roelofarendsveen, Leiderdorp, Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp.
 
SMS-doneren
Dit jaar is het ook mogelijk om via de sms een donatie te doen. Handig als je geen cash geld bij de hand hebt. Hoe steunt u ons per SMS?
Door RKL2, RKL4, of RKL6 naar 4333 sms β€˜en voor respectievelijk 2, 4, of 6 euro.
 
Informatie
Klik hier voor meer informatie over de collecte. Heeft u vragen over de collecte mail dan naar collecte@rodekruisleiden.nl