Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Nieuwjaarsreceptie 2012
7 februari 2012 |

Nieuwjaarsreceptie 2012

Op vrijdag 6 januari jongstleden heeft de nieuwjaarsreceptie van het Rode Kruis Afdeling Leiden en omstreken plaats gevonden. De receptie werd bijzonder goed bezocht.
 
 
Voorzitter Hans Pennink de Vries vatte tijdens een korte speech de hoogtepunten van 2011 samen en dankte alle vrijwilligers voor hun inzet. Een bijzonder woord van dank werd gericht aan Peter Jansen, Michel Huijberts, Mathijs Hobijn en Cor Kiers.
 
 
Zij hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat de evenementenhulpverlening weer een sterk punt van de afdeling Leiden e.o. is; met de inzet tijdens de Drie Oktoberfeesten en Serious Request als bewijs.
 
 
 
 
 
 
 
Ook stond de voorzitter stil bij de leden die ons ontvallen zijn, waaronder mevrouw Greteke Renaud. Een bijzonder betrokken vrijwilligster die zich meer dan 40 jaar met hart en ziel heeft ingezet voor het Rode Kruis en nog steeds gemist wordt.
 
Om haar te eren is de ‘welfare ruimte’ omgedoopt tot de ‘Greteke Renaud zaal’. De plaquette met de nieuwe naam van de zaal werd onthuld door de dochters van mevrouw Renaud, die speciaal voor de gelegenheid aanwezig waren.
 
Bijgaande foto's geven een impressie van de receptie en de onthulling.