Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Rode Kruis Leiden e.o. organiseert scootmobieltocht
8 juni 2016 |

Rode Kruis Leiden e.o. organiseert scootmobieltocht

Op maandag 27 juni organiseert de afdeling Zoeterwoude van het Rode Kruis Leiden e.o. een scootmobieltocht door de groene Zoeterwoudse polders via Stompwijk naar de Vlietlanden en vandaar weer terug naar Zoeterwoude. De tocht start om 10.00 uur met een kopje koffie in Verzorgingshuis Emmaus. Vervolgens wordt om 10.30 uur het startsein gegeven voor een mooi uitgezette route van zo’n 15 / 16 km over rustige wegen.
 
Tijdens de tocht is technische ondersteuning aanwezig van Welzorg Revalidatie Techniek en Rode Kruis vrijwilligers begeleiden de deelnemers op de fiets.
 
De tocht staat open voor inwoners van Leiden en omgeving, zoals Zoeterwoude , Leiderdorp, Voorschoten etc. Nodig is dat de scootmobiel of eventueel elektrische rolstoel circa 10 kilometer per uur kan rijden en dit circa 20 kilometer kan volhouden.
 
Kosten voor deelname bedragen € 7,50. Ter afsluiting wordt een lunch genuttigd op de Hofweg en keren we weer terug naar Emmaus.

​​

Meedoen ? Laat het weten voor 13 juni aan Marianne Hagenaar (tel. 071 5802834) of aan Loes van Egmond (tel. 071 5802202).

Artikel delen?