Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Rode Kruis Leiden e.o. zoekt collectanten!!!
28 februari 2012 |

Rode Kruis Leiden e.o. zoekt collectanten!!!

Van 24 tot en met 30 juni 2012 vindt de jaarlijkse collecte voor het Rode Kruis plaats. Uw hulp is onmisbaar! Met slechts een paar uurtjes tijd levert u een belangrijke bijdrage aan het werk van het lokale Rode Kruis. Doet u mee?
 
De opbrengst van de collecteweek komt 100% ten goede aan het werk van het Rode Kruis Leiden. Met de opbrengst van de collecte verleent het Rode Kruis Leiden onder andere sociale hulp, eerste hulp en noodhulp bij rampen of grote calamiteiten.
 
Door het organiseren van sociale activiteiten wil het Rode Kruis het sociale isolement van mensen doorbreken, eenzaamheid verminderen en zelfredzaamheid vergroten. Denk hierbij aan taallessen aan niet Nederlandse vrouwen en aan het bieden van vervoer aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen reizen. Ook leiden wij vrijwilligers op die tijdens evenementen zoals tijdens Leids Ontzet en 3FM Serious Request 2011 ingezet worden om eerste hulp te verlenen. Noodhulp bij rampen wordt geboden aan getroffenen van ernstige gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld vorig jaar bij de schietpartij in het winkelcentrum in Alphen aan den Rijn.
 
Leiden, Leiderdorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp en Roelofarendsveen
Dit jaar gaan we voor het eerst ook collecteren in omliggende plaatsen. WIj zijn daarom niet alleen op zoek naar collectanten voor Leiden, maar ook voor Leiderdorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp en Roelofarendsveen. Woont u in een van deze plaatsen en wilt u voor het Rode Kruis collecteren, geef u dan nu op via collecte@rodekruisleiden.nl
 
Dankzij de inzet van onze collectanten is het mogelijk om directe hulp te bieden aan de mensen die dat hard nodig hebben. Help mee en meld u aan als collectant voor de jaarlijkse collecteweek door een e-mail te sturen naar: 
collecte@rodekruisleiden.nl of middels het telefoonnummer: 071-531 37 05 (tijdens kantooruren).
 
Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over de collecte. Heeft u specifieke vragen, mail ons dan: collecte@rodekruisleiden.nl
 
Dank alvast voor uw betrokkenheid!‚Äč