Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Lelystad Actueel Tulp voor hulp 2017

Tulp voor hulp 2017

​Tulp voor Hulp

​Koop op 3 en 4 maart 2016 de Tulp voor Hulp bij Albert Heijn en steun zo de noodhulp in Nederland. Van elke verkochte bos tulpen gaat € 1,- naar de nationale hulpverlening van het Rode Kruis.​ 

Waar kan je ons vinden?
Onze vrijwilligers staan van 10.00 tot 16.00 uur in de Albert Heijn in de Kempenaar en in de Kamp in Lelystad.​

Artikel delen?


Tulp-voor-hulp-bosje-met-logo-640.JPG

​ Wat houdt de Tulp voor Hulp-actie in?

Met de Tulp voor Hulp-actie vraagt het Rode Kruis aandacht voor de hulp bij noodsituaties in Nederland. Acute situaties waarin ook jij terecht kunt komen. Een kettingbotsing, plotseling noodweer tijdens een festival, een grote brand of een ongeluk bij een sportevenement.

Ondersteuning van de hulpdiensten

Duizenden vrijwilligers van het Rode Kruis staan altijd klaar. Ze ondersteunden de professionele hulpdiensten met medische assistentie, begeleiding bij evacuatie en opvang van slachtoffers en verlenen op duizenden grote en kleine evenementen in Nederland EHBO. 

Hoe kun jij helpen?

Om onze vrijwilligers goed voorbereid, opgeleid en met de juiste uitrusting hulp te laten verlenen heeft het Rode Kruis jouw steun hard nodig. Koop daarom op 3 en 4 maart 2017 de Tulp voor Hulp. Van elke verkochte bos tulpen gaat € 1,- naar de noodhulpverlening van het Rode Kruis in Nederland.